Ordenen

I 1915 kommer Erik Bagge til Fjordsanatoriet for at tage den sidste del af sin medicin-uddannelse. Farvel til Københavns udsvævende liv. Goddag til syge, snottede børn og masser af arbejde. Med sig har han en flaske absint og sin dagbog. I takt med, at forskningen skrider fremad, skrider Eriks moral ganske langsomt. Og det får konsekvenser.

I 1952 – om foråret – bliver den unge Inger indlagt på Fjordhospitalet, mod hendes vilje og uden at vide hvorfor. Hun begynder på et brev til sin yngre bror, og det skal vise sig at blive et langt brev. Pludselig hører hun børnesang på gangene, og de to tvillinger Ernst og Maren besøger hende i Cellen – selvom døren er låst udefra. Mens lægerne overvejer, om medicin eller kirurgiske indgreb kan hjælpe Inger, har hun kun een ting i hovedet: At slippe væk.

I 2011 flytter Gil ind på Fjordhotellet. Mest fordi han ikke har andre muligheder. Hans mor er død, hans far er i Singapore og ingen kostskoler vil kendes ved ham. Men hans farfar ejer hotellet og tilbyder ham logi for en tid, og det giver ham god tid til at skrive mail til sin ex – mails, han aldrig sender. Og Gil får også besøg fra fortiden. Da han lærer stedets hemmelighed at kende, beslutter han sig for at slutte historien een gang for alle …

Ordenen er en gotisk inspireret gyser i tre dele.
Første del er skrevet af mig.
Anden del er skrevet af Caroline Ørsum
Tredje del er skrevet af Ina Bruhn

Den er skrevet med inspiration fra Koldingfjord Hotel i anledning af deres 100 års fødselsdag.

Ordenen udkom d. 7. november 2011.